Na'fent...

Som l'equip Na'fent... que fa uns anys, pujant cap a Forao d'Aigualluts (Benasc), se'ns va acudir crear  la nostra marca per poder oferir un tipus de roba cómoda i amb un material tècnic. La nostra inquietud va anar creixent, fins a especialitzar-nos en quin tipus de material textil va bé seons el seu ús.

Si t'inicies al runner (córrer), si practiques caminades populars, si t'agrada anar en bici de carretera o de muntanya, si et ve de gust fer Canicross amb el teu pelut/a, si practiques equitació, si vas amb moto d'ús diari, de circuit o de muntanya, o si vols vestir roba de diari amb un material còmode, calentet o fresquet (segons estació) i actual; amb la nostra marca jove, autèntica, podràs anar equipat amb un material que nosaltres fem servir i que testem abans de penjar-lo a la nostra botiga online Na'fent...

L'esport ho prenem com una manera de compatir  moments únics amb la familia i les amistats. Sense ser necessari el prendre-ho com una competició, sinó com un momento saludable per al nostre cos. Sortir de les nostres obligacions cotidianes i viure experiències úniques amb els nostres. Amb la possibilitat de conèixer persones que també surten de casa amb el mateix propòsit, GAUDIR.

Una manera de conèixer diferents localitats properes o llunyanes a la nostra zona de confort (vivenda), és apuntar-se i participar en esdeveniments populars de diferents punts de la geografía, i viure l'experiència de conèixer paratges naturals nous per a nosaltres, com rius, llacs, camins, arbres, monuments, gastronomía... No preocupar-se de temps ni metes, sinó, assaborir el momento, compartir rialles, suar la samarreta i acabar el recorregut.

Si el teu cos et demana competir, doncs a competir s'ha dit!. En gairebé totes les quedades populars hi ha competició, on pots superar la teva marca any rere any.

Un dels nostres esports favorits, esta relacionat amb el món del motor. En els desplaçaments diaris, en les rodades, en cursos off-road, en enduro. Som comissaris de pista en tres circuit de la península. A Catalunya (Circuit Barcelona-Catalunya), a Aragó (Circuit de Motorland) i a Valencia (Circuit Ricardo Tormo). Participem tant en motos com en cotxes. Na'fent.. ofereix tant cascs com articles de roba segures per poder gaudir de la teva moto a tots els àmbits que pots accedir amb ella. Pots gaudir del desplaçaments diaris d'una manera segura, calenteta i impermeable, amb els accessoris més punters per acoblar a la teva moto.

Practiquem durant tot l'any submarinisme per la costa catalana. Aquesta secció d'esport la tenim en construcción i en breu la mostrarem a la nostra botiga online Na'fent...

A continuación, us deixem una galería de fotografíes de les nostres vivències, fins i tot la de volar fent parapent i paracaigudisme. Esport que ens encanta!!

Tant a la vida com a l'esport, Na'fent...


0

 . ropa técnica running ropa técnica trecking camiseta técnica deporte ropa deporte submarinismo excurciones fin semana tiempo libre caminatas natura senderismo fin semana parques naturales equipo enduro enduro equipo bicicleta equio BTT equipo moto carretera centros buceo buceo primeros auxilios imágenes submarinismo pantalones técnicos deporte canicros tandas circuito Running, Trecking, BTT, Buceo, Motocros, Enduro, Moto Circuito, Moto Carretera, Equitación, Bonsais, Animals, Caminatas, T.E.S.