Condicions, ús de galetes i política de responsabilitat


Condicions generals de la Botiga Na'fent ... de Mònica Carbonell Acuña.


Condicions generals de contractació del portal en www.nafent.mozello.es


1 – Objectiu:

Aquest document estableix les Condicions Generals d'Ús i les Condicions Generals de Venda Online de la pàgina web www.nafent.mozello.es i de tots els subdominis / sub-llocs web. El domini www.nafent.mozello.es és propietat de Mònica Carbonell Acuña, amb domicili a Espanya, Rambla de l'Exposició 59-69, 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona), amb DNI 52422721V, presta els seus serveis de venda electrònica per internet a la seva pàgina web www.nafent.mozello.es. Podeu contactar amb nosaltres a través de l'esmentada adreça postal o mitjançant el correu electrònic atencioncliente@nafent.es
Na'fent ... es reserva el dret a canviar lliurement i en qualsevol moment, les presents Condicions Generals d'Ús i les Condicions Generals de Venda a fi d'adequar a la legislació aplicable, sense necessitat de qualsevol avís previ.
Així mateix, Na'fent ... es reserva el dret a canviar totalment i en qualsevol moment, sense avís previ, la presentació i contingut de la pàgina web, els serveis i condicions generals d'ús. Aquests canvis tindran sempre com a objectiu final la constant millora del lloc, així com els serveis oferts al seu usuari.
Tant la navegació per la web www.nafent.mozello.es seus subdominis i sub-websites, com la compra de qualsevol producte en aquelles direccions, pressuposen que el client accepta com a usuari les presents Condicions Generals d'Ús i de les condicions generals de venda constants en aquesta pàgina.

2 - Condicions d'Ús:

L'Usuari es compromet a utilitzar aquesta web en conformitat amb el que estipula la legislació aplicable, privant-se de fer servir la pàgina web per a activitats contràries a la llei, a la moral i els bons costums, o usos lesius dels drets i interessos de tercers.

L'Usuari haurà també privar d'obtenir informacions i continguts accessibles a través de la pàgina web.
Na'fent ... no assumeix qualsevol responsabilitat pel contingut o pràctiques de privacitat de qualssevol altres llocs que siguin propietat de Na'fent ... als quals el lloc www.nafent.mozello.es pugui redireccionar. Per tant, en el cas que l'Usuari visiti altre lloc, redireccionat de la nostra pàgina, haurà sempre llegir la corresponent política de privacitat.


3 - Propriedad Intel·lectual
Tots els elements de text, visuals, sonors, tecnològics i altres continguts presents a la nostra web www.nafent.mozello.es representen propietat exclusiva de Na'fent ... i estan protegits pel Dret de Propietat Intel·lectual. En cap cas s'entendrà que en permetre l'accés al lloc, Na'fent ... concedeix qualsevol llicència o drets.
D'aquesta forma l'ús, reproducció, còpia i divulgació per altres mitjans de logotips, textos, imatges i vídeos en aquesta web han de sotmetre a la seva autorització prèvia en aquest sentit. Només es permet l'ús dels continguts del web per a fins personals. Queda prohibida la reproducció de qualsevol part del web amb la finalitat de comercialització o distribució per a fins comercials, i de la mateixa manera la modificació o incorporació en qualsevol treball, publicació o lloc, bé en format electrònic o transferència a qualsevol altre lloc.

4 - Informació sobre productes i Preus
A les pàgines de producte del nostre lloc web www.nafent.mozello.es proveïm informació relativa a les característiques essencials dels nostres productes a través de descripcions tècniques compartides pels seus proveïdors, i de fotografies que il·lustren els productes comercialitzats, en escrupolós respecte pels millors estàndards del mercat.
Els preus de tots els productes indicats en www.nafent.mozello.es i els seus subdominis es presenten en euros, amb taxes i impostos inclosos. L'IVA inclòs en tots els preus esmentats correspon a la taxa aplicable al dia de la comanda. Qualsevol alteració al tipus d'IVA aplicable es reflectirà immediatament en els preus dels productes.
Els preus i promocions presentats al nostre lloc web www.nafent.mozello.es poden patir variacions i la seva disponibilitat podrà relacionar-se amb períodes de temps limitats. Algunes ofertes podran tenir un límit de quantitat per client que, si és aplicable, quedarà sempre visible en l'oferta en concret.
Els costos del servei de l'enviament estan a càrrec de l'usuari i comprador, i s'afegiran al total de l'import dels productes seleccionats. Se li informarà a l'usuari d'aquests càrrecs abans de confirmar la seva comanda i finalitzar el procés de compra. Na'fent ... es reserva el dret de canviar els preus en qualsevol moment. No obstant això, Na'fent ... es compromet a aplicar les taxes i preus indicats en el moment de finalització de la comanda de compra.
A la possibilitat que es produís un error informàtic, manual, tècnic, o de qualsevol altre origen, el qual ocasioni una alteració substancial no prevista per Na'fent ... del preu de venda al públic, de manera tal que aquest es transformi exorbitant o manifestament irrisori, la comanda de compra es considerarà invàlid i anul·lat.
Els preus i productes presentats en www.nafent.mozello.es són només vàlids per a comandes de compra realitzats a través de www.nafent.mozello.es, i pot ser que no coincideixin amb els de les altres botigues, excepte promocions indicades expressament en línia.


5 - Procés de compra
5.1 - Tipus de Compra
5.1.1 - Compra Ràpida
Compra Ràpida. Es tracta de comprar omplint només el nom i l'adreça de correu electrònic sense necessitat de registrar ni de crear un compte i conseqüent inclusió a les nostres bases de dades.

5.2 - Etapes del procés de compra
A la pàgina inicial selecciona "Catàleg" i navega per les variades opcions dels millors articles esportius a la teva disposició. Si ja saps concretament el que busques, escriu el nom del producte en la caixa de cerca Cerca.
A la pàgina inicial tindràs sempre destacades les últimes novetats així com les millors promocions. Tindràs també accés als últims productes visualitzats. La teva cistella de compra t'acompanya durant tot el procés de compra, així que en qualsevol moment podràs visualitzar les quantitats en la cistella en "Checkout / Cart".
A més podràs seleccionar criteris com colors, talla, marca i preu en la teva recerca. En seleccionar un producte passaràs a la pàgina de producte, on a més del preu i color corresponents, accediràs a la informació detallada, tecnologies i disponibilitat en estoc. A la pàgina d'inici tens també accés a les guies de talles i a la selecció de productes segons la teva aplicació final, com per exemple: "Com escollir la talla perfecta per a tu?" Podràs consultar l'opinió dels nostres "tècnics especialitzats de botiga" així com la d'altres clients que ja van comprar aquest mateix producte. Així tens sempre accés a informació clara i exacta.
Quan per fi selecciones un producte, has de triar el color i les quantitats a les pestanyes corresponents i punxar a Afegeix a la cistella. Repeteix aquest pas per a tots els productes que desitges afegir a la teva comanda. Al final verifica la selecció de productes i punxa en Comprar.

6 - Temps de lliurament i seguiment de la comanda
Per a aquells articles que tenim en estoc i el comanda i pagament es confirmi i validi davant de les 14 hores s'enviaran el dia següent de la recepció de la comanda, lliurant la mercaderia en l'adreça facilitada, en un termini d'1 a 4 dies a la Península , no computant els caps de setmana i festius. Si en el termini indicat no hagués rebut la seva comanda, pot ser que hi hagi falta d'estoc en algun producte o retard en el lliurament per part de l'agència. Per a això pot posar-se en contacte amb nosaltres a atencioncliente@nafent.es. Se li enviarà un mail quan la comanda estigui en procés, això vol dir que estan preparant al nostre magatzem, així com amb la paraula enviat, quan la comanda aquest enviat. Podrà fer seguiment quan estigui en ruta mitjançant el localitzador que tindrà el seu paquet a través de l'empresa ASM Transport.
Els lliuraments a Balears, Canàries, Ceuta i Melilla es realitzaran mitjançant ASM, per un import de 45 € de despeses d'enviament i pot oscil·lar entre 5 i 10 dies, no computant els caps de setmana ni festius. No ens fem responsables del temps que duanes tarda a retenir la comanda per a la seva comprovació i l'aplicació de les taxes pertinents. En les comandes amb destinació Canàries, Ceuta i Melilla, els lliuraments es trobaran exemptes d'IVA per aplicació del que disposa l'article 21 de la Llei 37/1992, sense perjudici de l'aplicació dels impostos i aranzels corresponents conforme la normativa vigent en cadascun dels territoris. En cap cas podrem determinar l'import dels impostos a pagar pel client en rebre la seva comanda ja que, en el cas de Canàries, depèn del I.G.C. i de duanes de Canàries.
Per lliuraments internacionals, enviar un correu electrònic a atencioncliente@nafent.es per confirmar les despeses d'enviament i terminis de lliurament.

7 - Garantia
Tots els productes comercialitzats al nostre web, són revisats exhaustivament abans del seu enviament, però així i si et arribés trencat o amb alguna tara has de comunicar en un termini màxim de 24 hores després de la recepció de la comanda a atencioncliente@nafent.es

8 - Drets del client
Confidencialitat i seguretat de les dades personals del client de conformitat amb el que estableix la legislació espanyola vigent sobre protecció de dades. No difusió, transmissió o publicació de les dades dels clients sense el seu exprés consentiment. No rebre correus electrònics promocionals ni publicitaris en cas d'haver-los rebutjat. Consultar, modificar i eliminar les dades personals del client que obrin a la base de dades de MÒNICA CARBONELL ACUÑA- Na'fent ... a petició del client. Accedir gratuïtament a les seccions obertes de la pàgina web Na'fent ... de Mònica Carbonell Acuña. Conèixer en cada moment l'estat de tramitació de la comanda efectuada.
Devolucions:
Si en rebre la comanda el client no està satisfet, prèvia comunicació a atencioncliente@nafent.es per a la seva autorització, indicant el núm de la comanda i motiu de la devolució, té 15 dies per tornar-lo en el seu embalatge original incloent etiquetes, a comptar de la data en què va rebre la comanda. Després d'aquest període, les devolucions no seran admeses. En cas d'haver fet ús del producte no s'acceptarà la devolució.
Els ports aniran a càrrec del client.
Un cop rebut el producte en Na'fent ... i comprovar el correcte estat del mateix procedirem a retornar l'import del producte. No s'abonaran les despeses d'enviament independentment que el client hagués pagat l'enviament o no.
Poseu-vos en contacte amb la nostra Línia d'Atenció al Client 693.471.231 per a informacions sobre el procediment de devolucions.
Condicions de devolució:
 
Articles sense senyal d'ús indegut.
 
Devolució de l'article complet, si no es lliura amb tots els seus components i accessoris, manual d'instruccions i embalatges originals del producte en perfecte estat, el bé podrà patir una depreciació.
 
Termini de devolució: fins el 15è dia consecutiu, a partir del dia de lliurament.
 
Producte amb Avaria - Aneu a atencioncliente@nafent.es de Na'fent ... amb la seva factura de compra, el producte complet i un document d'identificació (DNI). Podrà així mateix entrar en contacte amb la nostra Línia d'Atenció al Client (693.471.231), que l'ajudarà a solucionar el problema. En el cas dels productes que tinguin servei postvenda directament amb la marca, Na'fent ... facilitarà les dades del servei postvenda de la marca.
 
Devolució per danys en la mercaderia per transport - Els terminis per efectuar la reclamació per danys en la mercaderia produïts en el transport serà de 24 hores des de la data de lliurament dels productes si els danys no són apreciats exteriorment en el mateix acte del lliurament . O caldrà indicar en l'albarà de lliurament si són apreciats externament. Passat aquest temps, Na'fent ... no es fa responsable de qualsevol tipus de desperfecte que hagi pogut ser causat per aquest motiu.

9 - Atenció al Client
Na'fent ... disposa d'un Servei d'Atenció al Client amb el que podrà contactar a través de l'adreça de correu electrònic atencioncliente@nafent.es o pel nombre 693.471.231 des de les 9:00 del matí fins a les 21 : 00 de dilluns a divendres.


10 - Responsabilitat
Na'fent ..., no garanteix l'absència de virus o elements similars en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en el seu sistema informàtic ia la seva pàgina web, que poguessin produir alteracions de programari i maquinari per a vostè com a usuari. La utilització de la nostra pàgina web i dels seus continguts suposa l'acceptació per la seva part dels anteriors riscos i, per això, vostè exclou Na'fent ... de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de l'eventual presència de virus o altres elements anàlegs.
Na'fent ... intentarà amb tots els mitjans al seu abast, garantir la seguretat de la informació facilitada pels usuaris. No obstant això, com és comunament conegut, la seguretat en l'entorn d'Internet no pot ser garantida en la seva totalitat, en cap moments.


11 - Llei i Legislació Aplicable
Aquestes condicions generals d'ús i Venda es regeixen per les lleis espanyoles i per a totes qüestions resultants de la interpretació i execució de les Condicions Generals de Venda les parts renuncien a qualsevol altre fur i se sotmeten a la jurisdicció espanyola.
Ús de galetes
Des Na'fent ... desitgem informar-te que la nostra pàgina web utilitza galetes de primer i tercer grau per analitzar la navegació d'usuaris. Les cookies són uns arxius que s'instal·len a l'equip des del qual accedeixes a la nostra web amb les finalitats que es descriuen en aquesta pàgina. L'aplicació que utilitzem per obtenir i analitzar la informació sobre l'ús de cookies no exceptuades són:
 
Galetes d'anàlisi: són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per això s'analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l'oferta de productes o serveis que li oferim.

Google Analytics: www.google.com/analytics i www.google.com/intl/es/policies/technologies/types
 Galetes publicitàries: són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten gestionar de la forma més eficaç possible l'oferta dels espais publicitaris que hi ha a la pàgina web, adequant el contingut de l'anunci al contingut del servei sol·licitat o l'ús que realitzi de la nostra pàgina web. Per a això podem analitzar els seus hàbits de navegació a Internet i podem mostrar publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació. Les galetes publicitàries utilitzades en el nostre site són: Double Click
Aquesta eina no obté dades dels noms o cognoms dels usuaris ni de l'adreça postal des d'on es connecten. La informació que obté aquesta relacionada per exemple amb el nombre de pàgines visites, l'idioma, xarxa social en la qual es publiquen les nostres notícies, la ciutat a la qual està assignada l'adreça IP des de la qual accedeixen els usuaris, el nombre d'usuaris que ens visiten, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita, el navegador que fan servir, l'operador o tipus de terminal des del qual es realitza la visita.
Aquesta informació la fem servir per millorar la nostra pàgina, detectar noves necessitats i valorar les millores a introduir amb la finalitat de prestar un millor servei als usuaris que ens visiten.
Com configurar el meu navegador?
Tots els navegadors tenen opcions per inhabilitar l'ús de galeta en totes les pàgines web que visita, o en algunes en concret, eliminar totes les galetes emmagatzemades al seu ordinador o algunes en concret.
Llistem el procediment que cal seguir en els principals navegadors utilitzats:
 
Internet Explorer
 
Feu clic al botó Eines i després a Opcions d'Internet;
 
Feu clic a la pestanya Privadesa i després a Llocs;
 
En el quadre Adreça del lloc web, escriviu l'adreça completa (URL) del lloc web la configuració de privacitat vulgui personalitzar;
 
Per exemple http://www.microsoft.com;
 
Després feu clic a Bloca o Permet;
 
Repetiu els passos 3 i 4 per a cada lloc web que voleu bloquejar o permetre. En acabar, feu dues vegades clic a "Accepta".
 
Firefox
 
Feu clic al botó Eines i després a Opcions;
 
Feu clic a la pestanya Privadesa;
 
A la secció històric, seleccioneu "Utilitza una configuració personalitzada per l'historial";
 
Marqueu la casella per acceptar les galetes i feu clic a Excepcions per seleccionar els llocs web que (sempre o mai) autoritzi a instal·lar cookies en el seu terminal.

Chrome
 Al menú de Chrome a la barra d'eines del navegador .;
 
Seleccioneu Configuració;
 
Feu clic a Mostra opcions avançades;
 
A la secció "Privadesa", feu clic al botó Configuració de contingut;
 
A la secció "Galetes", pots configurar les opcions que s'indiquen a continuació;
 
Suprimeix les galetes;
 
Bloquejar les galetes per defecte;
 
Permetre les galetes per defecte;
 
Incloure excepcions de cookies de dominis o llocs web específics.
 
safari
 
Accediu al menú "Safari" i entri en l'apartat "Preferències". A continuació feu clic sobre la pestanya Seguretat i podrà ajustar les Galetes.
 
opera
 
Opcions> Avançat> Galetes;
 
Les opcions de cookies controlen la manera en què Opera els maneja. El mode predeterminat és acceptar totes les cookies;
 
Accepta galetes - S'accepten tots (per defecte);
 
Accepta galetes només del lloc visitat - Es rebutgen els cookies de tercers, per a dominis externs al que s'està visitant;
 
No acceptar cookies mai - Es rebutgen tots;

Política de responsabilitat
Per a nosaltres en Na'fent ... el respecte per la privacitat de tots els nostres clients passa pel nostre sentit de la responsabilitat, i per això és el nostre compromís protegir la informació personal compartida per cada usuari del nostre web. Conseqüentment tenim les nostres bases de dades registrades a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD). De tota manera, l'usuari podrà sempre navegar per algunes seccions i / o funcionalitats d'aquest lloc sense l'obligatorietat de proveir informació personal.
En registrar al nostre servidor segur facilitant la seva informació personal i direcció o seleccionant formes de pagament indispensables a la nostra prestació de serveis, Na'fent ... amb domicili a Espanya, Rambla de l'Exposició 59-69, 08800 Vilanova i la Geltrú ( Barcelona). - Llei 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades - assegurant la confidencialitat i seguretat de les dades proveïts.
L'entitat responsable de recollir i tractar les dades personals és Na'fent ... Per realitzar i executar de forma rigorosa funcions relatives a l'adquisició de serveis o productes per part dels nostres clients, Na'fent ... està obligada a facultar-dades dels seus clients, com noms, adreces, telèfons, etc, a les empreses la col·laboració es fa indispensable la prestació d'aquest mateix servei - agències de transport, instal·lació, entitats financeres, etc. En aquests casos, les dades proveïts seran els justament necessaris al compliment de l'activitat a realitzar i el client haurà de ser degudament informat sobre la identitat del prestador de serveis.
Per tant, els usuaris de la nostra web www.nafent.mozello.es podran sempre optar per no rebre aquest tipus d'informacions seleccionant l'opció corresponent a l'hora del seu registre. En els termes de la llei, garantim així mateix el dret d'accés, rectificació i anul·lació de qualsevol dada facilitada, dret que es pot exercir en persona o per escrit, directament a l'adreça indicada a la pàgina contacte del nostre web: atencioncliente@nafent.es

 

 

 

0

 . ropa técnica running ropa técnica trecking camiseta técnica deporte ropa deporte submarinismo excurciones fin semana tiempo libre caminatas natura senderismo fin semana parques naturales equipo enduro enduro equipo bicicleta equio BTT equipo moto carretera centros buceo buceo primeros auxilios imágenes submarinismo pantalones técnicos deporte canicros tandas circuito Running, Trecking, BTT, Buceo, Motocros, Enduro, Moto Circuito, Moto Carretera, Equitación, Bonsais, Animals, Caminatas, T.E.S.